Hulp is nodig!


Na vier jaar hard werken, heeft het Kanaka institute for professional Education vorig jaar haar deuren geopend.

Het schoolgebouw was nog niet helemaal af, door gebrek aan financiele middelen. Er was echter genoeg afgebouwd om de lessen te laten beginnen. Er zou in de tussen tijd verder gewerkt worden aan het afmaken van de constructies. Dit zou worder gerealiseerd met de inkomsten die zouden worden gegenereerd met de studiegelden.

Helaas is de werkelheid zo dat op het moment een groot gedeelte de studenten de studie kosten niet of voor een gedeelte kunnen betalen. Hierdoor is het dus niet mogelijk geweest om door te gaan met het afmaken van de constructies en is de school in de rode cijfers geraakt.

Er bestaat een rieel riscico dat de school in een voortdurende situatie niet meer financieel te handhaven is.

Het Kanaka institute is geregistreerd in Nederland in de vorm van een stichting. Dit betekent dat er geen winst oogmerk is. Alle donaties worden gezien als een donatie, en direct geinvesteerd in de school.

Wij willen bij deze iedereen bedanken die ons hebben en blijven helpen doormiddels van donaties. Er zal hard gewerkt worden om het Kanaka school project een verder succes te maken.

Alle hulp hierbij is meer dan welkom!

 

Het KANAKA team